Szobák | Club Hotel Füred | Szálloda, szállás Balatonfüreden
Online érdeklődés
Érkezés
Távozás
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön legújabb ajánlatainkról.

A Club Hotel Füred a festői szépségű Balatonfüreden található, közvetlen vízpartjáról a tihanyi panoráma tárul elénk. A szálloda egy 2,5 hektáros fás parkos területen fekszik. A kikötőben ringatózó vitorlásokkal, a balatoni nádas szépségével, Balatonfüred egyedi klímájával nyugalmat, feltöltődést kínálunk az ideérkező vendégeknek.

A hotel 30 standard kategóriájú szobával rendelkezik. A szobák mindegyike fürdőszobás, légkondicionált, telefonnal, televízióval, széffel, Wifi internet csatlakozással és italhűtővel ellátott. A standard szobák balkonjai, teraszai a hotel belső udvarára néznek. A szobák többsége pótágyazható, vagy az ággyá alakítható kanapé biztosít kényelmet a harmadik személy részére. A szobák nem dohányzóak. A családosak igényeit figyelembe véve a szobák egy része összenyitható. Mozgáskorlátozott vendégek részére egy szobát alakítottunk ki, melyben kerekes székkel is kényelmes a közlekedés.

A hotel 10 db superior kategóriájú szobával rendelkezik. A szobák mindegyike fürdőszobás, légkondicionált, telefonnal, televízióval, széffel, Wifi internet csatlakozással és italhűtővel ellátott. A superior szobák balkonjai, teraszai a hotel belső udvarára néznek. A szobák többsége pótágyazható, vagy az ággyá alakítható kanapé biztosít kényelmet a harmadik személy részére. A szobák nem dohányzóak. Superior kategóriájú szobáink a nagyobb alapterület mellett, modern stílusban vannak berendezve.

A hotel 3 lakosztállyal rendelkezik, melyből egy lakosztály 4 fős, a két lakosztály 2 fős. A lakosztályok mindegyike fürdőszobás, légkondicionált, telefonnal, televízióval, széffel, Wifi internet csatlakozással és italhűtővel ellátott. A lakosztályok pótágyazhatóak, vagy az ággyá alakítható kanapé biztosít kényelmet a harmadik személy részére. Lakosztályaink külön légterű hálóból és nappaliból állnak, vízpartra néző teraszaikról gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra. A lakosztályok nem dohányzóak.

lap teteje